paslanmaz spider cephe aksesuar yerli ve ithal ürünlerimiz

Paslanmaz Spider cephe sistemi, dünyanın her yerinde kullanılan bir sistem olup, aynı zamanda en güzel, şeffaf, metal görüntüsünden uzak hoş mekanlar uygulamaları tam anlamıyla transparan cephe görünümüne kavuşur. Uygulama alanları ise çok geniş olup neredeyse bütün yapılara uygulanabilir. Binaların yeni gözdesi olan en şık cephe sistemi paslanmaz spider yardımıyla camların birbirine kombine halinde tutturularak monte edilmesidir spider cephe.

Transparan cephe yapıya mimari bir tasarım ve estetik bir görünüş kazandıran giydirme cephe sistemi. Bu sistemin en büyük özelliği cephe kaplama malzemesi olarak sadece şeffaf camın kullanılmasından ötürü iç ve dış ortam arasındaki görülebilirlik oranının maksimum düzeye çıkarılmış olması. Böylelikle yapının belli yerlerinde kullanım amacına uygun bir tasarım seçme olanağı ortaya çıkıyor.

Cam, paslanmaz çelik veya demir taşıyıcı konstrüksiyon üzerine paslanmaz 4'lü, 3'lü, 2'li, 1'li,spider, çelik bağlantı elemanları (spider) ve paslanmaz rotiller, ile monte edilir. Tutamaklar (rotiller) camın üzerine gelen stresi alıp çelik konstrüksiyona iletebilmek için hareket edebilen başlıklı olarak imal edilir. Camın büyüklüğüne göre, statik hesap sonucu belirlenen kalınlıkta lamine, rodajlı, temperli cam, kullanılır. Camlar arasında kalan boşlukları silikon veya derz çıtalar ile kapatılır.

spider cephe projelerinizin imalat, aksesuar ve uygulamaları için bizden teklif alabilirsiniz.

bünyemizde hem yerli üretimimiz hem de ithal ürünlerimiz mevcuttur.

Müşteri Hizmetleri: +90 (212) 510 10 63